Uw specialist in airbrushen

Freds Airbrush Art - Airbrush

Bent u op zoek naar een specialist in airbrushen in Assenede? Wilt u bepaalde objecten laten personaliseren? Houdt u van een mooie esthetiek en een uniek look? Wilt u uw auto, gitaar of motorhelm een fantasierijk uitzicht geven? Dan bent u bij Freds Airbrush Art aan het juiste adres.

Diverse mogelijkheden

Airbrushen kent geen grenzen. Deze techniek, waarbij verf door middel van een airbrushpistool en een compressor wordt aangebracht op eender welke oppervlakte, zorgt voor een fantasierijk en unieke look van het bewerkte object. Wilt u uw wagen, motor of vliegtuig een nieuwe kleur geven? Houdt u van een gepersonaliseerd muziekinstrument of zijn er andere voorwerpen die u onder handen wenst te nemen? Werkelijk alles kan wanneer u de samenwerking met deze airbrush artiest uit Assenede aangaat. Deze vakman tovert uw fiets, interieur of scooter om tot een eyecatcher. Wat dacht u van vlammen, draken of een andere print? Houdt u het liever simpel met een egale maar originele kleur? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak en bespreek uw wensen en verwachtingen. Elke job wordt met de grootste passie uitgevoerd voor het allerbeste eindresultaat. Alles wordt gepersonaliseerd zoals u dat wenst. Deze expert zorgt voor een persoonlijke touch om trots op te zijn.

Contact

Bent u benieuwd wat deze kunstenaar voor u kan betekenen? Hebt u interesse in de andere aangeboden diensten zoals het plaatsen van een tijdelijke tattoo of het zandstralen van glas? Hebt u bovendien al eens tussen de online koopjes gekeken? Aarzel niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina en ga de samenwerking aan voor een uniek resultaat.