Het inhuren van deze artiest op uw event

Wanneer u een special act wenst op uw event, kan u aankloppen bij Freds Airbrush Art. Het inhuren van deze artiest uit Assenede zorgt voor een unieke invulling van uw festival of feest. Zowel jong als oud zullen plezier beleven. Deze airbrush artiest weet als geen ander hoe hij zijn publiek moet entertainen. Het plaatsen van een tijdelijke tattoo of het airbrushen van een wagen? U beleeft gegarandeerd een succesvolle uitstap. Bekijk hier alvast de agenda en de geplande evenementen waar u deze vakman aan het werk kan zien.

De agenda

Bent u benieuwd op welke evenementen u deze artiest bezig kan zien? Bekijk dan hier de reeds opgestelde agenda. Breng regelmatig een bezoekje aan deze pagina zodat u steeds up to date blijft van de geplande festivals, beurzen en meer.

Neem contact op

Hebt u nog vragen? Bent u zelf geïnteresseerd in het inhuren van deze artiest uit Assenede voor uw event in Antwerpen, West- of Oost-Vlaanderen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Steeds bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven? Schrijf u dan hieronder in op de nieuwsbrief.