Artistieke airbrush art met een twist

Vraag bijkomende informatie aan
CONTACTEER MIJ

Airbrush

Deze bijzondere techniek laat toe objecten en voorwerpen te personaliseren. Zo beschik je over iets unieks en kun je je eigen touch eraan geven. Wil jij een bijzondere look? Dan is Freds Airbrush Art er voor jou. Van een auto tot een gitaar, motorhelm of ander voorwerp: wij zorgen voor een unieke, gepersonaliseerde tekening op maat. 

Een bijzondere techniek, een geweldig resultaat 

Door middel van verf, een compressor en een airbrushpistool breng ik een bijzondere tekening aan. Dé garantie op een unieke look naar wens. Jouw wagen, motor, boot, vliegtuig personaliseren of een nieuwe kleur geven? Ik ben er voor jou. Maar ook met kleinere voorwerpen kan ik uit de voeten. Werkelijk alles kan met airbrush onder handen genomen worden. In geen tijd personaliseer ik jouw item en beschik je over een uniek exemplaar. Vlammen, draken, een fantasy logo of wat anders? Doe ik! Trouwens ook wanneer je een specifieke kleur wenst, is dit perfect mogelijk. 

Wil je meer weten of wil jij een airbrush tekening op maat? Contacteer me, ik bespreek graag de mogelijkheden met jou. 

Neem contact op 

Meer weten over de mogelijkheden van airbrushen? Interesse in een samenwerking of wens je meteen een voorstel op maat? Contacteer me en ik neem snel contact met je op. 

Op zoek naar een airbrush artist? Wil je airbrush art of wil je je evenement pimpen met een speciale act waarbij tijdelijke tattoos gezet kunnen worden?


Tel: 0488 97 30 78
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0648.585.451

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Papdijk 2b - 9180 Moerbeke-Waes - België

GSM 0488 97 30 78

Agenda

Wanneer u een speciale act wenst op uw evenement, kan u aankloppen bij Freds Airbrush Art. Het inhuren van deze artiest uit Moerbeke-Waes zorgt voor een unieke uitvoering van uw festival of feest.