Artistieke airbrush art met een twist

Vraag bijkomende informatie aan
CONTACTEER MIJ

Tijdelijke Tattoos

Tijdelijke tattoos zijn een succes op elk evenement en dit bij jong en oud. Wil jij jouw evenement wat extra’s geven, je logo tijdelijk op de huid laten zetten, een kinderfeestje opvrolijken of je festival bijkomend animeren? 

Ik ben er voor jou. Ik ben thuis in het plaatsen van tijdelijke tattoos. Stuk voor stuk pareltjes die om en bij de week blijven zitten. Freds Airbrush Art is beschikbaar voor alle evenementen in Antwerpen, Oost- & West-Vlaanderen, Zeeland en Limburg.

Waterbestendig en tijdelijk 

De gebruikte bodypaint is waterbestendig en laat unieke tekeningen toe. De tijdelijke tattoo blijft ongeveer een week zichtbaar. Alle mogelijke stijlen, kleuren en tekeningen zijn mogelijk. Uiteraard is de gebruikte bodypaint niet schadelijk. Het plaatsen van een tattoo duurt slechts enkele minuten, waardoor er veel mensen van kunnen genieten. Een succes op elk evenement en feest. 

Eigen ontwerpen

Ondertussen heb ik al een 200-tal eigen ontworpen tattoos van 3cm tot 20cm waaruit u kan kiezen. Uiteraard kan u ook een eigen ontwerp aanbrengen.

Boek Freds Airbrush Art 

Wil je samenwerken met mij en jouw evenement wat bijkomende beleving geven? Contacteer me. Ik denk graag met je mee en ongetwijfeld kan ik ook op jouw evenement een meerwaarde betekenen. 

Op zoek naar een airbrush artist? Wil je airbrush art of wil je je evenement pimpen met een speciale act waarbij tijdelijke tattoos gezet kunnen worden?


Tel: 0488 97 30 78
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0648.585.451

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Papdijk 2b - 9180 Moerbeke-Waes - België

GSM 0488 97 30 78

Agenda

Wanneer u een speciale act wenst op uw evenement, kan u aankloppen bij Freds Airbrush Art. Het inhuren van deze artiest uit Moerbeke-Waes zorgt voor een unieke uitvoering van uw festival of feest.